Alex Bergauer - Scenarist

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Alex Bergauer

Scenarist

 

Mă numesc Alex Bergauer și activez în principal ca scenarist și scriitor în domenii precum cinematografie, TV și jocuri.

 

Pasiunea pentru scris a existat dintotdeauna la mine - cred că s-a ivit pentru prima dată în clasele primare când făceam mici scenete cu colegii la orele de dirigenție și scriam povestiri inspirate de Hercule Poirot în timpul liber (ceea ce s-ar numi acum “fan fiction”). De-a lungul timpului am cochetat și cu copywriting-ul (bănos, dar solicitant) și cu literatura (foarte împlinitoare, dar din păcate nu la fel de neprofitabilă). Printre celelalte pasiuni ale mele se numără psihologia (pe care am ales s-o aprofundez printr-o facultate făcută la “bătrânețe”), sportul (mai ales fotbal și baschet), muzica și consumarea fructelor în cantități industriale.

 

Am activat în mai toate domeniile care au avut treabă cu scrisul în România, de la literatură la film, TV și jocuri. Ca atare, am multe “povești de război”, dar și exemple de ce să faci și mai ales ce să NU faci în meseria asta. Pentru mai multe detalii sau oferte de colaborare mă puteți contacta oricând la link-urile de mai jos.

 

Contact:

 

Linkedin: Alex Bergauer

 Facebook: Alex Bergauer

Joc video: Good Morning AI

Joc video: Domains of Dusk

Nuvelă: The Dissolve (versiune Kindle)

 alexbergauer@gmail.com

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

 

 

 

 
234 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii