Ștefan Rebeja - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Ștefan Rebeja

Antreprenor

 

 

Numele meu este Stefan Rebeja, sunt dansator profesionist, coregraf și arbitru național în cadrul Federației Romane de dans sportiv, licențiat și în organizarea de competiții.

Experiența mea se extinde și în  televiziune, unde am participat la emisiuni de profil, cum ar fi Dansez pentru tine, Românii au talent, etc. De asemenea sunt implicat în proiecte remarcabile de la Sala Palatului, precum Stefan Banica Jr, Horia Brenciu și în  numeroase spectacole în  cadrul teatrului Stela Popescu în  calitate de actor.

Am activat în  scoli, precum  Academia de Dans “Mihai Petre” din Romania și  Clubul Sportiv “Codreanca” din Republica Moldova, iar în  momentul de față facem parte din Cluburile Sportive  “Generatia9” & “Pas în Doi”, alături de care participam în  cantonamente și  seminarii internaționale

Sunt co-fondatorul proiectului Vertigo Dance School, care a organizat baluri de caritate, menite sa ajute copiii defavorizați să se dezvolte într-un ritm de viața armonios. Am format o echipa tânără, cu ajutorul căreia sa aduc un aport major dansului din Romania.

 

 

 

Despre Human Coffee

InterTalk: Arta & Antreprenoriat w/ Stefan si Alexandru Rebeja

#INCOTRO | *De la DANSATOR la ANTREPRENOR* cu Stefan Rebeja - castigatorul „Imi place dansul”

DUMI SHOW - STEFAN REBEJA, ARTIST SI ANTREPRENOR

 

 

 

 

Cultivă-ți imaginația!

www.ibooksquare.ro

490 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii