Alexandra Stone - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Alexandra Stone

muzician

 

Alexandra Stone,  un artist independent cu  experiență în domeniul muzicii dobândită în ultimii 7 ani de zile. A studiat canto clasic și pianul ca instrument secundar timp de 4 ani în cadrul Liceului de Artă „Ionel Perlea” Slobozia,  susținând în acea perioadă diverse activități atât în cadru corului „Voces” cât și ca interpret de canto clasic.

 

A urmat mai apoi studiile universitare din cadrul Facultății de Litere „Ovidius” Constanta, specializarea engleza-spaniola și studiile post-universitare din cadrul U.S.A.M.V. București, specializarea in Turism. Alexandra Stone este îmbinarea dintre un artist sensibil cu înalte aspirații spre rafinament, bun gust li frumos și totodată o personalitate puternică, ambițioasă, cu spirit de inițiativa. Curioasa de a descoperi și învăța lucruri noi, educația din cadrul familiei cât și cea dobândită de-a lungul anilor de studii ori experiența pe scena în fata a câtorva mii de spectatori o recomanda pe Alexandra Stone ca fiind un om cu principii și valori morale, responsabilă și determinată în a duce la bun sfârșit orice provocare.

Alexandra Stone a colaborat cu diverse trupe, la mai multe tipuri de evenimente dar în prezent este lead-vocal al formației Albatros de mai bine de 5 ani alături de care a interpretat atât național, la numeroase evenimente publice inclusiv pe scena Berariei H, cât și internațional la evenimente private.  Totidată, a dat dovada de spirit de echipă atunci când a  inițiat o colaborare cu un studio de înregistrări unde a lansat și primul ei single „Somebody”, urmat de cel de-al doilea „Je me fou”. Fără îndoiala, talentul și determinarea de a se evidenția în piața muzicală, o fac pe Alexandra Stone să fie demnă de apreciere pentru puterea și forța cu care muncește spre îndeplinirea unuia dintre cel mai mare vis al sau.

O adevărată prezență și apariție la orice eveniment, prin  deosebita atenție pe care o acorda nu numai asupra orelor de studiu , Alexandra Stone,  avangardistă prin complexitatea naturii și mereu în trend, este cu adevărat un artist pe care merita să-l întâlnești, să îl cunoști și să îl asculți la orice tip de eveniment pentru că ai garanția 100%  a calității serviciilor oferite, profesionalism si rafinament.

 

 

Facebook: Alexandra Stone

Youtube: Alexandra Stone Official

 

Melodii lansate în prima audiție in cadul Serilor ibooksquare Cuvinte și Cafea

Alexandra Stone - Je me Fou (Official Video)

Alexandra Stone - Somebody | Official Video

 

 

Cultivă-ți imaginația!

www.ibooksquare.ro

360 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii