Cezar Ștefan Habeanu - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Cezar Ștefan Habeanu

Muzician

 

Cezar Habeanu este un cântăreț, producător și muzician de strada (busker) stabilit în București, Romania.

Este cel mai bine cunoscut pentru single-urile sale “Fairiytale” și “Fire” extrase de pe albumul de debut numit “2005” pe care l-a lansat în luna martie a anului 2017 alături de Universal Music și single-ul “All Over” din 2020.

Strategia principală de promovare a muzicii sale este concertul de stradă, unde încearcă să le ofere oamenilor relaxarea de care au nevoie după o săptămână grea și unde își poate prezenta munca într-un mediu mai familiar publicului sau construit din vibeul specific unui street show.

După 9 ani petrecuți în vestul Europei, în orașe precum Amsterdam, Olanda și Dublin, Irlanda, în 2018 Cezar se întoarce în țară și se stabilește în București, unde își deschide studioul sau de înregistrări numit Tazz Records.

De-a lungul carierei sale, tânărul de 32 de ani a concertat atat pe scene mari cât și pe străzile multor orașe din țări precum Olanda, Irlanda, Germania, Italia, Franța, Austria, Finlanda, Maroc, dar și din Romania.

A cântat la festivaluri de profil din orașe precum Rotterdam, Dublin, Viena, Agadir și a câștigat, in 2017, festivalul-concurs Satu Mare Street Music Festival din Romania.

Influențele sale muzicale sunt James Blunt, Jason Mraz, Ed Sheeran, Damien Rice sau Passenger.

Îl veți putea întâlni cântând și în București, când va fi voie, bineînțeles, în Centrul Vechi, Parcul Mihai I sau la evenimente private pe care le veți putea găsi urmărind pagina sa de facebook.

 

Youtube: http://bit.ly/CeZarSubscribe

Facebook: https://www.facebook.com/CeZarPage/        

Twitter: @CeZarPage

Spotify: open Spotify

Instagram: CeZarPage

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

   www.ibooksquare.ro

 

573 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii