Sabina Stan - artist

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Sabina Stan

artist 

 

Sunt o persoana care adora diversitatea. Nu mă văd făcând un singur lucru toata viața.

Am terminat Colegiul National de Informatică Tudor Vianu și Universitatea de Arte -Facultatea de Arte decorative. Am lucrat în jurnalism, marketing, IT, training.

Prin arta mea explorez interacțiunile dintre oameni, între ei și cu mediul lor înconjurător.

Am început de la nevoia individuală de apartenență prin a crea Casa perfectă. Am descoperit ca acasă este mai degrabă o stare de spirit decât un loc anume și că perfecțiunea este relativă la individ. 

Am continuat cu Community lights și Equally diverse, două instalații interactive, care reacționează la modificările mediului înconjurător: apariția mișcării, schimbarea de lumină, sunete. Aceste reacții nu sunt neapărat evidente pentru vizitatori. Ideea instalațiilor este faptul că ne influențăm unii pe alții și mediul înconjurător fără să ne dăm seama.

Următorul proiect s-a centrat pe sentimente și influența acestor asupra noastră. Proiectul Heavy hearts conține o serie de lămpi din sfoara care interpretează sentimentele prin lumină și o serie de obiecte din aluminiu care interpretează sentimentele prin bătăi de inimă.

 

În prezent, sunt interesată de locul omului în natura și de felul în care putem să ne folosim de avantajul conștiinței de sine pentru a ne cerea un mediu cât mai benefic și durabil.

 

Site: dovespirit.art

Facebook: sabinastaart

Instagram: @sabina.stan.art

 

Cultivă-ți imaginația! 

 

www.ibooksquare.ro

403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii