Geanina Nastor - Astazi este ziua ta

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

Geanina Nastor

Astăzi este ziua ta -

dezvoltare personală

 

  

 

Sunt nascuta pe data de 25 Octombrie 1983, vin dintr-o familie modesta și totodata numeroasa, din orașul Bacau. De mic copil am trăit diverse intâmplări de ordin spiritual, intâmplări care m-au ajutat de-a lungul timpului sa-L cunosc pe Dumnezeu in toată frumusețea ce poate fi văzută de ochii omului. Provocările vieții m-au determinat sa plec in pribegie, iar astăzi, după douăzeci de ani petrecuți in Diaspora, știu ca nimic din ceea ce trăim nu are loc întâmplator in viața noastră. Având de-a face cu oameni de diverse culturi am reușit sa înțeleg ca fericirea nu trebuie căutată într-un om sau într-un loc anume de pe pămant… Fiecare om este fericit atât cât își permite el însuși sa fie, omul fiind o ființa care sfințește locul unde pășește. Spun asta pentru ca astfel pot descrie pe scurt conținutul cărții, Astăzi este ziua ta.

 

Scopul acestei cărți este ca fiecare cititor sa ajungă mai aproape de Dumnezeu cu fiecare pagina citită, mai aproape de El in cunoaștere, si mai aproape de adevăr in trăirile și gândurile sale. În aceasta carte am abordat subiecte pe care le consider esentiale, bine de știut de către orice om, subiecte cum este credința, existența spiritului și a sufletului in om, și diferența dintre aceste entități spirituale.

 

Știu ca de voința fiecărui om in parte depinde dezvoltarea vieții sale in plan personal și spiritual, știu ca orice om își dorește sa trăiască o viața fericita, sa adoarmă in fiecare seara linistit și împlinit sufleteste, și știu ca doar cu ajutorul lui Dumnezeu fiecare om poate sa trăiască tot ceea ce-și dorește. Îmi doresc tare mult ca tot mai mulți oameni sa priceapă ca la Dumnezeu, Creatorul a tot ce exista, nu ajung doar Sfinții, ci și fiecare om care-L cauta din toată inima, cu tot cugetul și cu toată ființa sa. Pentru mine, secretul dobândirii unei vieți împlinite și fericite consta in trairea adevărului mărturisit de Dumnezeu, și vorbirea lui cu credința celor din jur.

 

Cumpără cartea AICI: Astăzi este ziua ta

 

Cultivă-ți imaginația!

 

  www.ibooksquare.ro

198 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii