Răzvan Marcuci - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Răzvan Marcuci

muzician

 

Deși sunt originar din Timișoara, muzica m-a purtat de mic prin locuri nebănuite. Cânt de la 11 ani, dar am amintiri cu mine și  un casetofon pe care îl plimbam prin casa, încă de la 5 ani. Emoțiile înălțătoare ale muzicii le-am cunoscut în Biserica, unde am avut norocul să performez alături de muzicieni talentați atât din Romania, cât și din afara țării.

Pașaportul spre o cariera pe scena tind să cred ca mi l-a adus basul. Am pornit împreuna în călătoria asta în urma cu 11 ani și  pot spune ca a devenit o extensie a sufletului meu. Deși  ne-am luptat deseori unul cu celălalt, m-a trecut prin chinuri și  bătături la degete prin orele de studiu interminabile, l-am adus și  în lumina reflectoarelor și m-a ajutat să ajung în casele oamenilor prin participarea la Vocea României. Am fost singurul concurent din România care s-a prezentat la audiții doar cu basul și astfel, călătoria mea muzicală a făcut o noua oprire în București. Aici am început un nou capitol care descrie cel mai bine maturizarea mea din punct de vedere muzical: să devin artistul care își  compune, produce și  scrie toate piesele.

Pe lângă pasiunea pentru sunete, studiez tot ceea ce produce aceste sunete și  urmăresc toate echipamentele tehnice. Când pot și  le găsesc în țară, încerc sa testez tot ceea ce produce un sunet impecabil. Mă raportez foarte mult la ceea ce se întâmpla în studiourile mari din America, Anglia, Suedia. Visător sau nu, îmi doresc foarte mult aceleași  rezultate să iasă și din mâinile mele.

Cred că doar așa poți obține o șansă reală de a cânta pe scenele internaționale. Acolo unde cred eu că pot exploda ca suflet și artist.

 

 

Facebook: Razvan Marcuci Official

Youtube: Razvan Marcuci Official

Tik tok: razvanmarcucilive

 

Cultivă-ți imaginația! 

 

www.ibooksquare.ro

 

292 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii