Emilia Toma - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Emilia Toma

Scriitor

 

Prozatoare, sociolog de profesie, Emilia Toma (n. 1989), a debutat în proză în anul 2021 cu romanul O numărătoare inversă (Editura Tritonic, 2021), urmat, în 2022, de romanul-replică De la zero (Editura Celestium). Semnează volumul de nonficțiune Terapie pe salteaua de pilates (Editura Celestium, 2020).

A publicat proză scurtă în antologiile colective Dragostea când te doare (Editura Litera, 2022), În umbra timpului (ca premiu doi în cadrul primei ediții a concursului de proză scurtă organizat de Editura Biscara, 2021) și Lirica unui miez de toamnă (Editura InfoRapArt, 2021) și contribuie cu texte literare, eseuri, opinii în revistele literare Opt Motive, O mie de semne, Echinox, LiterOmania, PROEZIA, Revista Golan, LiterNautica, Planeta Babel.

 

Are un master în Sondaje de Opinie, Marketing și Publicitate, la Universitatea din București, la începutul carierei a cochetat cu jurnalismul în calitate de redactor în cadrul publicației ZIUA Online (2011), iar în prezent îmbină sociologia ca meserie de bază cu psihologia, o pasiune mai veche, ambalând teme precum abuzul, traumele și consecințele acestora pe termen lung în ficțiune literară.

 

 

Link-uri

Facebook: Emilia Toma
Instagram: Emilia Toma
Site Oficial: Emilia Toma
  Site comandă: De la zero

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro  

202 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii