Silvia Matei - scriitoare

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Silvia Matei

Scriitoare

 

Îmi place să mă prezint ca o visătoare și o călătoare, la propriu și la figurat. Mare iubitoare de istorie, cultură și artă, am adunat multe povești și amintiri în călătoria mea prin viață și de pe continente.

Sunt curioasă, pasională și ador să învăț ceva nou în fiecare zi. Manifest această pasiune de învățare în job-ul meu de zi cu zi unde creez programe de training aplicând neurostiința și metodologiile de învățare pentru adulți.

Sunt absolventă în Comunicare și Relații Publice, la SNSPA, cu un master în Business Administration eliberat de Academia de Studii Economice din București (REI-ASE).

Scriu de peste 20 de ani, deși debutul l-am făcut în 2016 cu trilogia Imortalitatea Zeilor, un Fantasy romantic, care îmbină elemente istorice cu cele de pură ficțiune (Alexandru cel Mare și David al lui Michelangelo sunt menționați în această trilogie). Am lucrat 5 ani la aceste cărți fără a mă gândi vreodată să le public. Povestea se dorea spusă, iar eu am fost canalul prin care a venit pe lume.

Cum citesc foarte mult și în limba engleză, am îndrăznit să încerc să scris și în această limbă, astfel am publicat The Shadows of Auldham şi The Narcissist, ambele făcând parte din genul thriller psihologic.

De curând am publicat Seria Ora Dragonului, în colaborare cu Editura UP. Pe 10 septembrie 2021 am avut lansarea primelor două volume din acest Fantasy epic, Regatul Măștilor şi Regatul Viselor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre mine şi cărțile mele, mă găsiți pe Facebook Sylvie Danielle Matias şi site-ul de autor www.sylviedaniellematias.ro

 

 

 

 

 Site oficial: Sylvie Danielle Matias

 

Cultivă-ți imaginația!  

www.ibooksquare.ro

 

 

 

433 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii