Bianca Vîlcu - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Bianca Vîlcu

Scriitor

 

Îmi este greu și pentru cineva care ar trebui să se priceapă la cuvinte, simt că nu le găsesc niciodată pe cele potrivite. E bizar atunci când oamenii îmi spun "scriitoare", bizar cumva că am ajuns în acest punct al vieții mele, căci am privit partea aceasta din mine că pe ceva ce cunosc de la începuturile mele că om, eram conștientă de ea așa cum suntem conștienți de faptul că avem membre.

Nu suntem uimiți de asta, o luăm că atare și această comparație - desi ușor comică - este cea mai potrivită care îmi vine în minte, căci literatura face parte din ființă mea. Inspir și expir povesti, am trăit o multitudine de vieți și am privit prin ochi de toate culorile, am fost săracă lipită pământului și am fost regina poleită cu aur. Trebuia să le spun poveștile, așa cum trebuia să respir.

Cu toate astea, un om nu trăiește decât cu aer, prin urmare mi-am croit un drum frumos în industria tehnologiei și am învățat să împac aceste două părti contradictorii din mine.

Dincolo de povești, dincolo de calculatoare, sunt un om căruia îi place să râdă cu gura până la urechi, să glumească, desi sunt ușor introvertită și într-un mediu necunoscut îmi este greu să îmi verbalizez gândurile. 

 

 

Link-uri:

Instagram: Bianca Vîlcu

Site oficeial (în curând): biancavilcu.ro

 

Cărti disponibile:

Legenda lupului străin

Ultimul apus de soare

Pe partea întunecată a lunii

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

223 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii