Alin Dimov - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

.

Alin Dimov

Antreprenor

 

Este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, specializarea Finanțe, Asigurări, Bănci, Burse de Valori.

Experiența lui profesională atât în domeniul consultanței bancare cât și în cel al afacerilor și marketing-ului online, au contribuit la viziunea și crearea unui club online internațional care să ofere posibilităti reale la nivel global de comunicare si interactiuni comerciale pentru oricine prin instrumentele unice și accesibile ale platformei pe care o guvernează!  

Propune tuturor soluții optime pentru a vinde, a se face cunoscuți, a își dezvolta afacerile și chiar soluții care să genereze venituri financiare incă de pe băncile școlii, de acasă, serviciu sau de oriunde se află un membru al clubui indiferent de varstă, atât timp cât dispune de un dispozitiv și acces la internet!    

Heyadoo, prin mijloacele sale automatizate pentru căutari, afișări și marketing reduce foarte mult timpul și efortul fiecăruia, oferindu-i în schimb rezultate semnificative de creștere a numărului de potențial clienți și al vânzărilor! (www.heyadoo.com).   

De asemenea, clubul oferă membrilor săi o platformă bine securizată, cu un conținut cât mai exact și cu cât mai puține erori datorită sistemului și modului descentralizat al job-urilor la nivel global pentru moderare-administrare conținut sau comunicare-suport și altele. 

Totodată, Heyadoo dă șansa tuturor membrilor de a contribui și a ajuta pe cei mai în nevoie atât prin împărtășirea informațiilor despre existența clubului sau mai mult de atât prin faptul că vor avea șansa să contribuie la cât mai multe fapte caritabile pentru cei în nevoie din comunitățile lor locale sau din cauzele diferitelor Ong-uri partenere.   

 

Grupuri Facebook: Publicitate de Top, Romania       

Link: www.heyadoo.com,

https://www.facebook.com/alindimov,

https://www.facebook.com/heyadoo/

 

Cultivă-ți imaginația!

 

 

 

 www.ibooksquare.ro

 

805 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii