Alex Teodorescu - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Alex Teodorescu

Muzician

 

29 de ani, 26 ianuarie 1993. Solist vocal in trupa Jack of all Trades. Am inceput sa cant la chitara in perioada liceului, la 16 ani am urcat pentru prima data pe scena, la 20 am lansat primul videoclip, la varsta de 23 de ani, in 2016, am compus alaturi de Vita de vie piesa - "Somn usor". In anul 2017 s-a infiintat trupa Jack of all Trades. Ma ocup de tot ce inseamna existenta unui proiect muzical: compozitie, productie, management, PR din 2019 incoace. 

 

Incerc sa accept muzica in toate formele ei,  fie ca vorbim de ce ascult in mod activ, fie ca vorbim de trending, dar cel mai bine ma simt in continuare sub acoperisul muzicii rock. 

 

Imi propun ca indiferent de unde ma va duce viata sa fac in continuare muzica, sa continui sa vin cu mesaj in muzica pe care o fac si sa respect procesul creativ al unui muzician independent, statut ce mie mi se pare cel mai  sanatos.

 

Imi doresc sa devin un influencer legitim precum persoanele publice care au in primul rand un merit in spatele popularitatii si abia apoi un statut de influencer. Da, imi doresc sa fiu vedeta, dar una despre care sa poti sa spui si ca face o meserie foarte bine. 

 

Link-uri Alex Teodorescu:

Instagram:  Alex Teodoresque  

Facebook:  Alex Teodorescu 

 

 

 

Jack of all Trades:

 

Trupa s-a infiintat in 2017, iar actuala componenta activeaza din anul 2020. In anul 2019 Jack of all Trades a lansat primul album: Extrovertit Selectiv, iar pe 15 noiembrie 2022 lansam al doilea album: Semnale mixte. Cantam activ oriunde in tara si de-a lungul timpului am cantat pe aceeasi scena cu toate numele mari din rock-ul / undedrground-ul romanesc: Timpuri noi, Vita de vie, Coma, Trooper, Alternosfera, Suia Paparude, Partizan, Dirty Shirt.  Ne-am luat foarte in serios rolul, avem SRL, vedem muzica si ca pe un business, incercam sa imbinam antreprenoriatul cu arta. Tot ce am facut pana acum a fost organic si ne bucuram ca lumea ne intelege, ca vine si revine la concertele noastre. 

 

Cele mai cunoscute piese ale noastre sunt: "Momentul de acum" - de pe primul album. "Raman sa sting lumina" - de pe al doilea album, este deja lansata si pe unde mergem, intoarcem privirile cu mesajul pe care il avem. "Joaca-te Fifa" este posibil sa devina cea mai cunoscuta piesa a noastra in viitor. Se va lansa pe 11 noiembrie 2022.

 

Link-uri Jack of all Trades:

Instagram:  Jack of all Trades

Facebook:   Jack of all Trades

Youtube:  Jack of all Trades 

Spotify: Jack of all Trades

 

  

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

189 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii