”EL M-A SINUCIS” - Florin TĂNASĂ

Literatură (Categoria articolului)

Precomandă carte print AICI.

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 EL M-A SINUCIS

Florin TĂNASĂ

 

 

      „Știi cum a luat naștere așa-zisa ‘fericire’? Într-o zi, un executor s-a gândit să-i lipească unei stări copleșitoare pe care nu și-o putea explica, o etichetă simplă și rapidă. Și uite așa, o banală beatitudine, elogiată de un aiurit, a fost cinstită cu un pseudonim. Sfârșit! Așa a apărut una dintre cele mai mari bătăi de cap ale umanității. Care prin preamăritul Kron, un enoriaș al naivității, s-a strecurat și la noi în societate...”

      „Oricum, nu prea mai contează, dar ți-a trecut vreodată prin minte că starea de ebrietate sentimentală a credulului ăluia, s-ar fi putut datora unui fapt care pentru tine să fie nesemnificativ? Ți-ai pus întrebarea asta? Poate sărmanul de el, după săptămâni de înfometare, a primit hrana cea de toate zilele și șocul sentimental a fost atât de mare, încât a trebuit să-l onoreze cu o nouă denumire. Sau poate, în urma unui câștig substanțial, fiorul surprizei a fost așa de intens, încât a depășit normele obișnuite ale plăcerii și a trebuit să fie repartizat într-o altă categorie. Și așa mai departe; toate pot fi exemple clasice de exagerări emoționale, lipsite de franchețea spiritului de observație. Nimic mai mult.”

     „M, trebuie să realizezi că ceea ce încerci tu să conceptualizezi, de fapt, nici nu există. E doar o fantezie născută din aberații. Cum poți să îndeplinești ceva, indiferent despre ce e vorba, dacă nu-i știi cerințele, nu ai idee cum să-l descrii și nu vei fi vreodată sigur de manifestarea lui? Spune-mi!”

 

Facebook: Tănasă Florin

Pagina Oficială: Florin TĂNASĂ

Sinopsis „EL M-A SINUCIS”

 

 

Eveniment lansare: EL M-A SINUCIS

04 iunie 2022

ora 17:30

Romexpo, standul F01, (Editura UP), pavilion B2,

 

 

Parteneri:

Editura UP

Bookcoolturesti

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

 

 

 

 

 
292 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii