Lansare de carte - Cristina Elena Popa Tache

Literatură (Categoria articolului)

Spre Un Drept Al Sufletului Și Al Biocâmpurilor Formelor De Viață

 

 

 

Cumpară ACUM

Spre Un Drept Al Sufletului Și Al Biocâmpurilor Formelor De Viață

Cristina Elena Popa Tache

 

Lansarea acestei cărți deschide drumul spre o nouă gândire asupra vieții și este un mesaj pentru introspecție ce sprijină descifrarea tainelor sufletului și a modului în care ne înțelegem și putem comunica. 

 Se poate spune că volumul „Spre un drept al sufletului și al biocâmpurilor formelor de viață”, scris de doamna Cristina - Elena Popa Tache, doctor în drept internațional public, este o carte -pionier atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Unică din perspectiva subiectului abordat-sufletul și legile sufletului a tot ce este viu- ,cartea se adresează publicului larg și este o excelentă introducere în a înțelege că există o legătură inseparabilă, de netăgăduit, între “oameni și Pământ (inclusiv teritoriu), Natură, alte specii și Univers”.

 Așa cum susținea și Jean-Luc Martin-Lagardette, un important eseist si jurnalist francez, această carte deschide o ușă către ceea ce ar putea fi pilonul științei juridice în viitor, „ceva” care ar putea ajuta umanitatea să se vindece de inumanitatea ei”.

Cartea de fata responsabilizează și conștientizează, iar autoarea ne ghidează cu măiestrie într-un univers al sufletului și al vieții: “Universul creează viața și, mai departe, viața creează Univers”.

 Dacă îți dorești să afli mai multe, te invit sa lecturezi această carte . Îți va trezi curiozitatea de la început păstrând-o vie până la sfârșit.

 

Youtube - Promo Carte

 

 

 Ofertă specială pentru lansarea de carte!

Cumpară Cartea ACUM - formatul fizic

 

 

 

750 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii