” Spre un drept al sufletului și al biocâmpurilor formelor de viață” - Cristina Popa Tache

Literatură (Categoria articolului)

Comandă carte print AICI.

www.ibooksquare.ro

 EL M-A SINUCIS

Florin TĂNASĂ

 

   Cred în tot ceea ce am scris.

   Prefața cărții este scrisă de singura personalitate care ar fi putut să dezghețe expunerea juridică, Jean-Luc Martin-Lagardette, un geniu vizionar, citat în toată lumea pentru lucrările sale de etică în jurnalism și în filosofia spiritului.

   Această prefață este o schiță, un vizor al lucrării pe care o veți citi.

   Pandemia a antrenat mai multe situații cărora umanitatea și întreaga planetă au trebuit să le facă față. În aceste momente, ne simțim mai bine vulnerabilitățile și putem efectua un bilanț. Acum știm mai bine unde suntem puternici și unde suntem slabi. Unul din rezultatele acestui bilanț a fost acela de a constata că nu există cu adevărat pentru nicio ființă dreptul la suflet și la biocâmpuri. De ce le-am analizat împreună? Descoperiți în carte.

   Când am simțit că protecția sufletelor lipsește, am căutat să citesc ceva despre asta, dar nu am găsit. Poate există, însă nu am găsit ceva asemănător modului în care am tratat eu problema.

   Cartea mea are o particularitate interesantă: fiind totuși o carte de drept, putem presupune logic că se adresează specialiștilor, cercetătorilor, mediului academic și studenților din facultățile de drept, din facultățile de studiu al religiilor, teologice, chiar pentru facultățile de medicină sau de studiu al terapiilor alternative/complementare, inclusiv pentru studii doctorale sau postdoctorale, dar, ceea ce o deosebește de o carte de drept clasică este tema, totuși de interes universal, a sufletului și a biocâmpurilor. Limbajul accesibil tuturor și interesul crescând al tuturor față de aceste subiecte încurajează pe oricine să citească această carte pentru a descoperi un alt punct de vedere, un alt mod de abordare a drepturilor tuturor ființelor vii, la care poate nimeni nu s-a gândit în această globalitate.

   Aflați, așadar, drepturile voastre și ale celorlalte ființe!

Cristina Elena Popa Tache

 

 

 

 

Eveniment lansare:  Spre un drept al sufletului și al biocâmpurilor formelor de viață

 

04 iunie 2022

ora 18:00

Romexpo, standul F01, (Editura UP), pavilion B2,

 

 

Parteneri:

Editura UP

Bookcoolturesti

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

479 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii