Julien Tănase - Te iubesc...

Literatură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

Julien Tănase

Te iubesc... -

roman

 

Prezentare carte!

Cartea „Te iubesc...” face parte dintr-o viitoare trilogie „Te iubesc..., Te iubesc, până când moartea...” şi „Te iubesc, cât îmi va mai bate inima”, romane autobiografice care cuprind capitole din viaţa de cuplu a scriitorului Julien Tănase, jurnalist de profesie, fost detectiv particular şi agent acoperit în Brigada de Combatere a Crimei Organizate din cadrul MI, trăită alături de soţia sa, Magdi şi cu care are o relaţie de 30 de ani, totul pe fundalul evenimentelor prin care a trecut România în ultimele decenii, după  Revoluţia din 89.

Trilogia care vorbeşte despre rezistenţa în timp a unui cuplu tânăr de îndrăgostiţi, care au trecut prin evenimente rupte de realitate, într-o Românie în care dormitul cu pistolul sub pernă, teama de a nu le fi răpit copilul şi până la „războaiele” duse împotriva corupţiei magistraţilor, a politicienilor şi a sistemelor de informaţii ale unei societăţi civile cuprinse de corupţia generalizată existentă în România, inclusiv procesul inventat de către DNA ca să-i oprească activitatea de jurnalist şi câştigat în final de către scriitor, face ca autobiografia scriitorului Julien Tănase să fie una fascinantă şi care te lasă în gură cu un gust amar şi un mare semn de întrebare: „s-au petrecut şi continuă să se petreacă astfel de lucruri, în România”?...

Julien Tănase: „Un prieten din Poliţia italiană, mi-a spus şi-l citez: ”... dacă tu făceai în Italia, ceea ce ai făcut pentru ţara ta, astăzi o stradă îţi purta numele! Dar erai mort!”

 

Alte amănunte, pe site-ul www.edituraavulon.ro

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii