Astazi Mircea D. Dumitrescu

Anunțuri (Categoria articolului)

 
Cartea arată hotărârile luate de doi adolescenți într-o situație limită, de criză și consecințele, urmările acestor hotărâri, odată cu trecerea anilor. "In lumina tulbure și lăptoasa a îngemănării nopții cu ziua, o silueta se pierde trista și dureros de singură pe aleea pustie care șerpuiește prin pădure, în timp ce o raza de soare, străpunge încăpățânată pâcla, alungându-i umbra și luminându-i puternic, cu o claritate și o limpezime de cleștar, urma viitorilor pași.".
 
 
Cumpara Acum
 
"Taifun in rafale" - Vremuri tulburi care au schimbat destine şi au marcat existenţe, romantism împletit, în acelaşi timp, cu o mare doză de dramatism, erotism liber, neîmpovărat de prejudecăţi ipocrite sau, mai pe scurt spus, un roman scris într-un stil aproape cinematografic despre... VIAŢĂ ADEVĂRATĂ !


 
 
Cumpara Acum
 
Alo! Sunt eu ... cartea autorului Mircea Dumitrescu vine cu o noua imagine a societatii actuale, nu intotdeauna atat de clar vazuta de catre semenii nostri, exprimand stari si creand momente pline de autenticitate. Acestea sunt completate de personaje frumos structurate si bine introduse in rol. 


 
 
 
Cumpara Acum
 
Citind o carte bună deseori ai senzația că întâlnești oameni pe care i-ai cunoscut sau oameni pe care ai vrea să îi cunoști. În aceeași măsură parcă retrăiești senzații pe care le-ai simțit în existența ta reală sau încerci să simți fiorul pe care cartea însăși ți-l transmite. Dar mai sus de acest lucru încerci, poate fără să-ți dai seama, să cunoști un alt personaj, omul care a dat viața poveștii - autorul. O carte bună are în spate un autor plin de trăiri și plin de măiestria de a spune și celorlați despre acestea.
Cumpara Acum
 
Mașina de Ambulanță intră în viteză, cu girofarurile albastre în funcțiune, pe poarta Spitalului Municipal din Fetești, deschisă larg, din timp, de portarul care era de serviciu la Punctul de Control, anunțat din timp de sosirea acesteia de zgomotul sirenelor care creștea din ce în ce mai mult pe măsură ce se apropiase de unitatea sanitară, autovehiculul oprind apoi, cu o frână surprinzător de lină în fața Camerei de Gardă de la Unitatea de Primire Urgenţe.
Cumpara Acum
 
Romanul "Destine încrucişate" este o carte cu şi despre oameni speciali, despre înţelegere şi toleranţă, despre judecarea şi cunoaşterea corectă a adevărului despre semenii noştri, este o carte despre, în ultimă instanţă, iubire şi acceptarea necondiţionată a acesteia. Episoade de romantism se întrepătrund cu pasaje de un dramatism dur şi real, cu scene de erotism natural şi firesc, lipsit de prejudecăţi ipocrite. Este o carte care TREBUIA SCRISĂ şi mai ales, CARE TREBUIE CITITĂ ! 
Cumpara Acum
 

ibooksquare.ro

Cultivă-ți imaginația!

 

2924 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii